Zaterdag 12 april 2014 wordt een heroïsche dag voor de onvervalste Flandriens onder de wielertoeristen. Een dag voor de wedstrijd van de profs wordt opnieuw de Paris-Roubaix Challenge georganiseerd. Wielertoeristen krijgen een unieke kans om de Koningin der Klassiekers te ontdekken. Het parcours omvat dezelfde kasseistroken die de profs een dag later voor de wielen krijgen. De aankomst is voorzien op de legendarische velodroom van Roubaix waar onder meer Tom Boonen en Fabian Cancellara de zoete smaak van de overwinning mochten proeven.

Nieuw voor deze editie is tijdsregistratie op de kasseistroken van Carrefour de l’Arbre, het bos van Wallers-Arenberg en Troisvilles. Maak je fietsmakkers warm voor deze unieke uitdaging of verbaas al je vrienden door de Hel van het Noorden te trotseren! Je hebt de keuze tussen drie afstanden: 166 km (waarvan 52,3 km kasseien), 141 km (waarvan 32,6 km kasseien) of 70 km (waarvan 9,3 km kasseien).

Twijfel dus niet en schrijf je snel in voor deze klassieker van wereldformaat – vorig jaar waren er deelnemers uit meer dan 30 verschillende landen! De dag nadien kan je langs het parcours jouw favoriete renner aanmoedigen of gewoon vanuit je luie zetel kijken hoe de profs over dezelfde kasseien dokkeren.
Klik hier om in te schrijven
Meer info