Op donderdag 27 augustus om 18:00 uur start de unieke BlowOut Sale. Een feestje om de start van de najaarsopruiming te vieren. Vanaf dat moment gaat de fietscollectie van 2015modellen in de aanbieding. Uiteraard voor zeer scherpe prijzen.

Gedurende de drie dagen (27, 28 en 29 augustus) zijn de acties exclusief in de Mantel superstore (ArnhemZuid) verkrijgbaar. Wil je geen enkele aanbieding missen? Schrijf je in via Mantel.com/blowoutsale en ontvang als eerste de online folder met honderden aanbiedingen.

Aanbiedingen
● Racefietsen, mountainbikes en stadsfietsen (2015modellen) Diverse modellen in verschillende maten en kleuren: extra scherp geprijsd!
● Scratch Dent: fietsen en onderdelen met een kleine beschadiging Helaas raakt er weleens wat beschadigd in ons magazijn. Maar dat is voor jou natuurlijk een mooie kans om een fiets met een kleine kras voor fikse korting te kopen. Wij verkopen deze immers niet meer als nieuw.
● Demo onderdelen We bouwen

Dit artikel is afkomstig van Wielrenblad, Lees verder op: http://wielrenblad.soulonline.nl/nieuws/blowout-sale-in-mantels-superstore/