Posted on 21 december 13 in Wielernieuws profs

Geplaatst op zaterdag 21 december 2013 om 17:25 door redactie.

foto: Sirotti

Mark Cavendish is lovend over de sprinttrein van Argos-Shimano in de afgelopen Tour de France. “Ze waren fenomenaal”, zegt de Brit tegenover de BBC. “Het was verreweg de beste sprinttrein die ik heb gezien sinds HTC.”

Dat terwijl ze bij Omega Pharma – Quick-Step soms moeite hadden om de trein op de rails te krijgen. “Je moet de andere teams wat waardering geven”, stelt Cavendish. “Argos deed heel goed werk dus je moet ons niet naar beneden halen, maar hun juist de credits geven.” De Brit is echter wat minder positief over Lotto-Belisol. “Daar denken ze dat ze het onder de knie hebben, maar dat is niet zo. Ze rammen gewoon mensen aan de kant. Argos heeft het echt onder de knie.”

Cavendish verwacht komend jaar veel van zijn eigen trein. “We hebben ons sprintteam behoorlijk versterkt. Dat belooft veel.” Mark Renshaw heeft de overstap gemaakt van Belkin. “Hij is de beste lead-out man ter wereld. Daarnaast ben ik al met Alessandro Petacchi beginnen te werken. Hij is werkelijk verbluffend. Tel daar Gert Steegmans en Matteo Trentin bij op, en we hebben een formidabele sprinttrein.”

Dit artikel is afkomstig van Wielerflits, Lees verder op: http://www.wielerflits.nl/nieuws/25044/cavendish-quot-sprinttrein-argos-shimano-de-beste-sinds-htc-quot.html