Posted

Samen met je collega’s of vrienden fietsen en genieten van de wereld beroemde voorjaarsklassieker “De Ronde van Vlaanderen”. Je zal rijden op de route waarop vele wielergrootheden hebben gefietst en afgezien.

Wat houdt het arrangement in: Per eigen vervoer reis je naar Oudenaarde, daar wordt je ontvangen met een Vlaams ontbijt met koffie en/of thee. Na het ontvangst omkleden en naar de fietsen. Rond 10:30 uur gaat de tocht beginnen o.l.v. een ervaren gids De route gaat die we gaan rijden is de 114 km van het CRvV.
Rond 13:00 uur luncht u boven op de Muur van Geraardsbergen. Daarna de route vervolgen richting Oudenaarde met de regel “samen uit dan samen thuis”. Onderweg zal de gids, indien nodig, tips en truuks geven over de fietshouding en fietstechnieken.
Omstreeks 17:00 uur zijn we terug in Oudenaarde om daar te gaan genieten van de Spaghetti Boononaise met het huisbier “De Flandrien”.
Ook is er de mogelijkheid om te douchen en eventueel het Centrum Ronde van Vlaanderen te bezoeken.
Na het diner nog een aantal drankjes en sterke verhalen in de Brasserie, sluit deze om 19:00 uur zijn deuren en dan kan iedereen met een voldaan gevoel weer terug naar huis.

Inclusief: gebruik Giant racefiets, gebruik eventuele wielerkleding, helm, handschoenen en bidon, begeleiding van ervaren gids, ontbijt, lunch en diner
Exclusief: reiskosten van en naar Oudenaarde in België
Duur: ca. 10 uur
Aantal personen: min. 10 en max. 20 personen

Meer info of een offerte op www.groepswijzer.nl