Het motto van Sealskinz luidt : ” GET OUT AND STAY OUT WHATEVER THE WEATHER”. En dat is absoluut geen grootspraak! Dankzij Sealskinz-producten kan je immers je outdoor-activiteiten blijven uitoefenen ongeacht de weersomstandigheden!

Sealskinz presenteerde op Eurobike zijn nieuwigheden voor de winter 2015. Dat de Britten innovatie hoog in het vaandel dragen, wisten we al al langer. Dit is dan ook duidelijk zichtbaar in de nieuwe collectie. Met de Halo overschoen en de Hydrostop sok werden 2 fantastische producten voorgesteld.

Eén van de meest in het oog springende producten op Eurobike was ongetwijfeld te zien op de Sealskinz stand: de Halo overschoen! Dit product heeft niet voor niets een prestigieuze ISPO-award gewonnen in de categorie outdoor-accessoire. De overschoen is voorzien van een led-lampje dat geïntegreerd is in de hiel, wat maakt dat je steeds veilig kan fietsen en gezien wordt in het verkeer.

De Halo versie is beschikbaar in zowel een neoprene uitvoering (gesloten

Dit artikel is afkomstig van Wielrenblad, Lees verder op: http://wielrenblad.soulonline.nl/leesvoer/get-out-and-stay-out-whatever-the-weather/