Ingezonden

Zwollenaar Jasper Keulemans is de grote winnaar van het Rabobank Tourspel 2012 van Sportief Zwolle. De Tourkenner – en tevens Hanzerenner – hield uiteindelijk een voorsprong van maar liefst negentig punten over op nummer twee Arjan de Ruijter. Jasper kwam na een kleine twee weken Tour op kop en werd in de laatste week van de Ronde van Frankrijk niet meer achterhaald. Als eindwinnaar wint hij een fraaie mountainbike, beschikbaar gesteld door bouwbedrijf Salverda.

Arjan de Ruijter ontvangt voor zijn prachtige tweede plek een Rabobank-arrangement voor twee personen (ter waarde van 300 euro) voor de ploegentijdrit op zondag 16 september tijdens het WK wielrennen in Limburg. Deze ploegentijdrit voor merkenteams is een nieuw onderdeel op het wereldkampioenschap. De derde prijs – wielershirt plus koersbroek van het Rabobank Cycling Team – gaat naar Kees Langerak. Voor Joost de Wit (vierde) ligt een fraai boek klaar, namelijk ‘Het Grote Wielerklassiekerboek’. En de nummers vijf (Maurits Altena) en zes (Erwin van Steenveldt) winnen het boek ‘Rond de 40’ van Mart Smeets.

Naast de eerste zes van het eindklassement vallen ook de nummers 7 tot en met 20 in de prijzen. Voor de nummers 7 tot en met 11 ligt het boek ‘De Tour wacht op niemand’ van Mart Smeets klaar. Het wielerboek ‘Kop in de wind’ van Wilfried de Jong gaat naar de nummers 12 tot en met 16. En de nummers 17 tot en met 20 winnen het boek ‘Ga toch fietsen!’ van Thomas Braun. En tot slot ligt er voor de vijf beste vrouwelijke deelnemers aan het Rabo Tourspel 2012 het boek ‘Vrouw kijkt sport’ van Nynke de Jong klaar. Alle prijswinnaars ontvangen nog bericht. Verder hopen wij dat een ieder met plezier heeft meegedaan en zien iedereen graag terug bij een nieuw spel van Sportief Zwolle!

Klik hier voor de volledige ranglijst van het Rabobank Tourspel 2012

Bron: http://sportiefzwolle.nl/nieuws/6531/jasper-keulemans-wint-rabo-tourspel.html