Ben jij een echte kopman? Stap dan in de voetsporen van Eddy Merckx en pak je retro renfiets erbij voor een tourtocht op 25 juli 2015. Vertrek om 13.00u bij den Hamse Bok in Dongen voor een gezamenlijke rit over de Dongense landerijen en omgeving, met onderweg een heuse Kwaremont experience en tussenstop. Naderhand krijg je van ons een mooi glas Kwaremont om je dorst te lessen en kijken we gezamenlijk de Tourrit die op groot scherm wordt weergegeven in onze mooie tuinterras. Een uitsmijter, en wat voor één! Etappe 20 is met 110,5 kilometer lekker kort en dat staat doorgaans garant voor spektakel met aanvallen van begin tot eind. De rit start in Modane en voert via de monsterbeklimming van de Col de la Croix de Fer naar L’Alpe d’Huez.

Retro Tourchallenge

Wijzelf zullen een iets kleinere afstand overbruggen en de snelheid niet al te hoog opvoeren, maar met een afstand van zo’n 45 kilometer – waaronder een aantal heftige stukjes – kunnen wij ons toch bewijzen en in de voetsporen treden van de wielrenners van weleer. Als je een retro renfiets en –kleding hebt, dan vinden wij het leuk als je die gebruikt. Maar natuurlijk ben je ook met de nieuwste van de nieuwste spullen welkom. En bij ons zelfs met behaarde benen, triple, fietsbel en ventieldopjes. Ons advies is wel om ook een goede helm te dragen. Het wordt een gezellige gezamenlijke rit met het genieten als hoofddoel. Van elkaar, de fiets, de omgeving, de Tour en het mooie bier.

Ben je enthousiast geworden? Schrijf je dan hier snel in. De kosten zijn slechts 5 euro per persoon! Indien je meerdere personen wilt opgeven, zet hun namen en e-mail adressen dan in het berichtveld. Ophalen inschrijfbewijzen vanaf 12.30u bij Den Hamse Bok in Dongen. Gezamenlijke vertrektijd stipt om 13.00u.