Ingezonden

Marc Hulsman organiseert sportdag voor stichting STOPhersentumoren

22-05-2012 13:45
0 reacties

HOOFDDORP – In augustus 2010 is hij al twee keer de Alpe d’Huez opgestept. In 2011 heeft hij met een team meegedaan aan de ‘Ride for Hope’. Dit jaar organiseert hij een sportdag bij Health City Toolenburg. Zijn naam: Marc Hulsman. De datum: 3 juni. Zijn doel: zoveel mogelijk sponsors en sponsorgeld werven, want hij doet opnieuw mee met Ride for Hope.

Het wordt de derde keer dat hij meedoet met Ride For Hope, de langste benefiet wielertocht van Nederland door alle provincies met als goed doel: de kankerbestrijding. Dit jaar als startpunt Neeltje Jans en met 750 km verder de finish op de Cauberg in Limburg.

Marc Hulsman, met de ervaring van de eerste twee keer nog in zijn hoofd: “Het is een fantastisch evenement met een nog fantastischer goed doel. Daarom wil ik proberen zoveel mogelijk sponsors – en daarmee sponsorgeld – te werven. Daar is die zondag de 3e juni voor bestemd.”

De sportdag wordt een combinatie van sporten en ontspannen. Marc Hulsman: “Er is keus uit spinning en bodyshape en er worden tennisclinics gegeven voor volwassenen en jeugd. Voor de kinderen is er een springkussen en ze kunnen geschminkt worden.”

De sportdag wordt overigens georganiseerd met medewerking van BSO Hasselbraam van de Stichting Kinderopvang Haarlemmermeer. Het goede doel is de stichting STOPhersentumoren.nl om meer onderzoek naar de behandeling van hersentumoren mogelijk te maken.
Ride for Hope wordt gereden op 15, 16 en 17 juni.

Aanmelden voor de sportdag kan via Facebook: www.facebook.com/HoofddorpSportdag (kopje: evenementen).
Het adres is Healthcity Toolenburg, Hoofdweg 871 te Hoofddorp.
Voor meer informatie, zie www.rideforhope.nl/Marc-Hulsman.

Bron: http://www.hoofddorpsecourant.nl/lokaal/marc_hulsman_organiseert_sportdag_voor_stichting_stophersentumoren_27643502.html