Meervoudig Wereld- en Olympisch kampioen Marianne Vos heeft vandaag op een persconferentie in Londen een nieuw uniek, internationaal platform voor de wielersport gelanceerd onder de naam Strongher. Shimano en Vos hebben de krachten gebundeld voor dit nieuwe initiatief in het vrouwenwielrennen.

Strongher is een overkoepelende beweging die als doel heeft alle fietsende vrouwen met elkaar te verbinden, van prof tot recreant. Shimano maakt zich sterk voor het vrouwenwielrennen en is content partner van Strongher.

Shimano ondersteunt Strongher door het promoten van de campagne op haar web-kanalen en door het faciliteren van tips, trucs en productfuncties op de website van Strongher. Daarnaast zal Shimano Benelux in haar Bikegear Magazine ruime aandacht besteden aan Strongher en gaat de distributeur tweewielerwinkels ondersteunen met in-store promoties en displays om de shoppende vrouw te inspireren.

you_will_get_friends_for_life

race_across_the_west

roadtripgermany

Label

Dit artikel is afkomstig van Wielrenblad, Lees verder op: http://wielrenblad.soulonline.nl/leesvoer/marianne-vos-en-shimano-lanceren-strongher/