Ingezonden

NTFU organiseert tijdens Bike Festival 2012 MTB-clinics op en rond het mountainbikeparkoers van de Nedereindse Berg.

Tijdens het Bike Festival 2012, hét testevenement voor racefietsers en mountainbikers, op 21 en 22 april a.s. organiseert de NTFU MTB-clinics en biedt daarmee bezoekers de kans om onder professionele begeleiding de nieuwste bikes te testen.

In het weekeinde van 21 en 22 april vindt op de Nedereindse Berg in Utrecht onder de naam Bike Festival 2012 hét testevenement voor racefietsers en mountainbikers plaats. De NTFU is de trotse partner van Bike Festival 2012. Het Bike Festival biedt deelnemers een ideale manier om kennis te maken met de nieuwste fietsen van 2012. Naast het testen worden er veel activiteiten georganiseerd.

De NTFU beschikt over vele instructeurs. Tijdens het Bike Festival verzorgen MTB instructeurs met een NTFU licentie mountainbikeclinics op en rond het mountainbikeparkoers van de Nedereindse Berg. In deze clinics komen de essentiële technieken van het mountainbiken aan bod. Bezoekers krijgen een uitgelezen kans om onder begeleiding van professionele instructeurs bikes te testen. De MTB clinics staan open voor jong, oud, dames, heren, beginners en ervaren bikers. De NTFU pakt de organisatie van clinics onder andere op met NTFU instructeur Max Bodifee van Go MTB. Er wordt nog gewerkt aan de organisatie van een damesclinic vóór en dóór vrouwen.

Kijken is gratis. Deelnemen als test-fietser kost € 27,50 all inclusive. NTFU leden ontvangen € 2,50 korting op deze toegangsprijs.

Bezoek voor meer informatie http://www.facebook.com/BikeFestival 

Bron: http://www.ntfu.nl/Nieuws.aspx?NewsId=368