Ingezonden

Wist u dat u zich gratis kunt abonneren op de nieuwsbrieven van de ANWB? U krijgt maandelijks een nieuwsbrief in uw mailbox met allerlei voordelen, leuke reisjes en acties. U kunt zich onder meer abonneren op de nieuwsbrief Het Land van ANWB met uittips en de Wandel- en Fietsnieuwsbrief.

Wandelen en Fietsen

Voor wandel- en fietsliefhebbers is er een maandelijkse nieuwsbrief vol met het laatste nieuws en interessante tips. Groot voordeel is dat u elke maand een gratis fiets- en wandelroute krijgt; u hoeft alleen maar te printen en wegwezen! Daarnaast vindt u hier leuke aanbiedingen voor bijvoorbeeld een fiets of wandelvakantie. En als er een leuke actie is in de ANWB Webwinkel dan bent u de eerste die het weet!

Abonneer u op de Wandel- en Fietsnieuwsbrief

Het Land van ANWB (Uittips)

In de nieuwsbrief Het Land van ANWB vindt u elke maand een aantal uittips (met voordeel!) die u kunt ondernemen. Daarnaast staan er leuke weekendjes weg in en kunt u vaak meedoen aan prijsvragen of slagzinnen. Zo gaven we al eerder kaarten voor de Golden Earring, de Dijk, Doe Maar en de Dolly Dots weg!

Abonneer u op de nieuwsbrief van Het Land van ANWB

Bron: http://www.anwb.nl/vrije-tijd/nieuws-en-tips/nieuwsbrief