Posted on 25 december 13 in Wielernieuws profs

Geplaatst op woensdag 25 december 2013 om 16:18 door redactie.

foto: Sirotti

Lotto-Belisol lacht de kritiek van Mark Cavendish weg. De Brit liet eerder deze week weten niet onder de indruk te zijn van de sprinttrein van Greipel. “Bij Lotto-Belisol denken ze dat ze het onder de knie hebben, maar dat is niet zo. Ze rammen gewoon mensen aan de kant. Argos-Shimano heeft het echt onder de knie”, aldus Cavendish.

Jürgen Roelandts, onderdeel van de Greipels sprinttrein, maakt zich niet druk. “Psychologische oorlogsvoering”, noemt hij het in HLN. “Ik kan me niet herinneren dat onze trein vorig seizoen één vuil manoeuvre uitvoerde of achteraf met de vinger werd gewezen. Het is een tactisch steekspelletje van ‘Cav’. Of het me boos maakt? Bijlange niet, ik zie het als een compliment. Het geeft aan dat hij bang is van ons en dat we goed bezig zijn.”

“Als ik zeg wat ik nu denk, dan ontstaat er een heisa en dat is het laatste wat ik wil”, stelt ploegleider Herman Frision tegenover de GVA. “We zullen wel reageren met de benen en niet met de mond. Maar als ik dan toch één ding moet zeggen: Greipel is de braafste sprinter van allemaal…”

Dit artikel is afkomstig van Wielerflits, Lees verder op: http://www.wielerflits.nl/nieuws/25068/roelandts-noemt-kritiek-cavendish-quot-psychologische-oorlogsvoering-quot.html