Schermafbeelding 2015-09-09 om 14.01.29Shimano heeft aangekondigd in 2017 een Experience Center in Valkenburg te openen. Het complex moet in het Zuid-Limburgse plaatsje ruimte bieden voor liefhebbers van fietsen, hengelsport en roeien, de gebieden waar Shimano actief is.

Het Experience Center komt op het terrein van de voormalige Leeuw-brouwerij in Valkenburg en op die plek ondertekenden Marc Van Rooij (president Shimano Europe), Martin Eurlings (burgemeester van Valkenburg aan de Geul), Hessel Meijer (directeur van Wykerveste) en andere projectpartners vandaag een intentieverklaring waarmee ondermeer het officiële startschot gegeven wordt voor de bouw.

In het Shimano Experience Center zal bezoekers de mogelijkheid krijgen op een interactieve manier de uitdagingen ervaren die de drie buitensporten te bieden hebben. “Elke sport zal worden gepresenteerd als een zintuiglijke ervaring, de bezoekers worden aangemoedigd om te bewegen, te voelen en het ultieme Shimano moment te beleven”, laat de onderdelenfabrikant in een persbericht weten.

“Bezoekers

Dit artikel is afkomstig van fiets, Lees verder op: http://www.fiets.nl/2015/09/09/shimano-experience-center-in-valkenburg/