Ingezonden

Spinningmarathon voor het BetuweExpress Samen Sterk team groot succes!

Door: Franz Bonkestoter |
05-03-2012 08:43
0 reacties

Zondag 4 maart werd er bij Gunther’s Family Fit een spinningmarathon gehouden. Deze marathon werd door het BetuweExpress Samen Sterk team georganiseerd. Zij proberen met allerlei acties de 15.000 euro op te halen die nodig zijn voor het startbewijs van de Tour for Life in augustus. Deze 8 daagse wielertocht begint in Italië en eindigt op de Cauberg in Limburg, en wordt gereden voor Artsen zonder Grenzen.

Dankzij de spinners, is het een leuke en geslaagde middag geworden waarbij er een bedrag is opgehaald van 500,-! Een resultaat om trots op te zijn, en daarmee is de tussenstand voor het BetuweExpress Samen Sterk team nu op een totaal bedrag van 7773,70 euro gekomen!

De middag was zonder de inzet van de medewerkers van Gunther’s Family Fit, de goodiebags van TopShelf, het fruit van Plus Giel Smits, de aankleding van Joop Dokman, en natuurlijk het zweet van de spinners, nooit zo een succes geworden.

De volgende activiteit staat al gepland op Koninginnedag. De details van deze actie worden via de lokale media en social media bekend gemaakt: Houd het BetuweExpress Samen Sterk team in de gaten!!

Volg het team, en voeg hen toe als vriend, op FaceBook: http://on.fb.me/zpO2Kl

Wilt u het team helpen om de 15.000 euro bijelkaar te krijgen? U kunt sponseren via http://bit.ly/ujLEei

Misbruik

Bron: http://www.culemborgsecourant.nl/lokaal/spinningmarathon_voor_het_betuweexpress_samen_sterk_team_groot_succes_23135072.html