vrijdag 24 juni 2011

Zowel op deze website als in onze LF-fietsgidsen willen we door middel van aansprekende foto’s het heerlijk vrije fiets(vakantie)gevoel uitstralen. Op het platteland, in de stad, actief fietsend of juist tijdens een rustmoment: alles is welkom! Vindt u het leuk om één van uw foto’s terug te zien op onze site of in één van onze fietsgidsen? Stuur ons dan uw mooiste fietsfoto’s over fietsen in Nederland en maak kans op een gratis fietsgids naar keuze.

Heeft u dus mooie digitale foto’s gemaakt tijdens één van uw fietstochten en zouden wij die – onder naamsvermelding – mogen gebruiken voor onze eigen publicaties en website? Stuur ze dan per e-mail naar Anita Bakker, abakker@fietsplatform.nl. De gewenste resolutie van digitale beelden is minimaal 300 DPI, bij een formaat van 10×15 cm. Geef s.v.p. erbij aan waar de bewuste foto’s zijn gemaakt. Vergeet ook niet in het e-mailbericht uw volledige naam en postadres te vermelden, zodat wij bij gebruik van één of meer van uw foto’s u een presentexemplaar kunnen toesturen.

Op 1 september 2011 kiezen we uit alle ontvangen beelden drie foto’s. De makers daarvan ontvangen een LF-fietsgids naar keuze.

(Deze foto ontvingen we eerder van Gerda Sirag)

Bron: http://www.nederlandfietsland.nl/fiets-nieuws/stuur-ons-uw-fietsfoto-s-en-maak-kans-op-een-gratis-fietsgids