Zondag 14 juni heeft de 5e editie van de Cycle Tour Amsterdam plaats gevonden. Als mediapartner blikt Wielrenblad graag nog even terug op dit evenement om de ervaringen van de organisatie te delen.

De nieuwe start / finish locatie bij Restaurant Haddock is de organisatie bijzonder goed bevallen. Zo’n 1.500 deelnemers verzamelden zich bij Haddock op Zeeburgereiland voor hun deelname aan één van de vier afstanden of de sterk vernieuwde Ladies on tour, met kopvrouw Marijn de Vries. De gehele dag hebben de deelnemers kunnen genieten van heerlijk fietsweer met een aangename temperatuur en nagenoeg geen wind.

Na afloop heeft men bijzonder veel positieve reacties ontvangen van de deelnemers over de in hun ogen zeer aantrekkelijke routes die door liefst vier provincies voerden. De verzorgingsposten van de Cycle Tour Amsterdam heeft de organisatie geplaatst bij horeca gelegenheden en waar dit niet mogelijk was hebben wij horeca naar de verzorgingsposten gehaald.

Naast de aangeboden

Dit artikel is afkomstig van Wielrenblad, Lees verder op: http://wielrenblad.soulonline.nl/leesvoer/terugblik-cycle-tour-amsterdam-2015/