Een bergetappe door de polder: het kan echt. Nou ja, bijna dan….
Op 26 mei organiseren Stichting Die Berg Komt Er en Vacansoleil4Challenge een toertocht langs de locaties van drie virtuele bergen. Start en finish in Almere, verschillende afstanden mogelijk. De lange versie voert je langs drie potentiële locaties voor De Nederlandse Berg: in de polder bij Biddinghuizen, in het Markermeer en in het IJsselmeer.
Verschillende topwielrenners en schaatsers hebben hun deelname toegezegd: zo zullen renners van de drie Nederlandse profploegen aan de start staan en doen er olympische kampioenen mee. Verder zal er een grote afvaardiging zijn van professionals die dagelijks meewerken aan de bouw van een berg in Nederland.
De opbrengst komt geheel ten goede aan het onderzoek naar de haalbaarheid van een berg in de polder. Met jouw deelname steun je het innovatie, duurzaamheid en sport – zodat we over een aantal jaar een echte bergetappe in de polder kunnen organiseren.
Tot de 26e!
Start Finish    : USG People Almere (Landdrostdreef 124)
Datum    : 26 mei 2012
Tijden    : Vanaf 08:30 uur
Inschrijven    : inschrijfformulier

Ter info: Omdat de opbrengst van deze toertocht geheel ten goede komt aan de stichting “Die Berg Komt Er” is de 10% KNWU-/ANWB ledenkorting die je krijgt op de overige toertochten van de Vacansoleil4Challenge niet van toepassing op deze toertocht. Ook telt de toertocht niet mee voor de “meerdere toertochten bonus”.