Het houdt maar niet op met nieuwe leuke initiatieven. Radler, het drankje voor ‘zij-instromers’ heeft  de Tour de Hollande geopperd en zijn op zoek naar een peloton. Zie hieronder de uitnodiging.

Fiets mee in de Tour de Hollande

De Amstel Radler Tour de Hollande. Dat is de Tour, maar dan in Nederland. Een zware maar schitterende route, langs al die plekken waar iedereen gewoon een keer gefietst móet hebben. Samengesteld door wielerliefhebbers en fanaten, in samenwerking met het prachtige wielertijdschrift Soigneur.

In éénentwintig etappes, van Amstel kroeg naar Amstel kroeg, een rondje Nederland. Drie vrienden – Jeroen, Ernst en Michiel – nemen de uitdaging aan en fietsen de volledige Tour de Hollande. Een uitputtingsslag, zoals het hoort, dus daar kunnen ze wel wat hulp bij gebruiken. Daarom de uitnodiging aan wielrennend Nederland: trommel je fietsvrienden op, trap een etappe mee (of doe gewoon een paar kilometer stevig kopwerk) en sleur ze er door!

Iedereen mag meefietsen. Dus dit wordt misschien wel het grootste wielerevenement van Nederland! Of het kleinste. Dat ligt helemaal aan jullie. Kijk hier voor alle etappes, inclusief starttijden, start- en finishlocaties en de routekaarten.