Ingezonden

vrijdag 27 juli 2012

Op vrijdag 24 augustus gaat de Haagse Fiets3daagse van start, met als motto ‘Hoe mooi is Den Haag?’. Onderweg vinden er vertellingen over de natuur plaats. Dankzij de natuurkenners van organisatoren Avonturia de Vogelkelder ontdek je nog beter wat er zich allemaal in de omgeving van Den Haag afspeelt.
Er worden ook speciale Kidsroutes uitgezet. Leuk om met het hele gezin aan deel te nemen en bovendien is er op het terrein van alles te beleven. Niet alleen de gewone fietser maar ook bijzondere fietsers worden uitgenodigd om deel te nemen aan deze dagen. “De ligfiets, roeifiets, bakfiets, vouwfiets en verder alles wat door trapbeweging wordt voortgestuwd is welkom”, aldus de organisator!
Er zijn verschillende afstanden en routes op 24, 25 en 26 augustus: een speciale Kids route met een leerzame speurtocht onderweg en 30 of  50 km routes. Inschrijven kan via Avonturia.nl of met het inschrijfformulier verkrijgbaar aan de infobalie van Avonturia de Vogelkelder, Kerketuinenweg 3 in Den Haag. Alle fietstochten starten ook vanuit het terrein van Avonturia.

Bron: http://www.nederlandfietsland.nl/fiets-nieuws/verrassend-fietsen-rondom-de-stad-tijdens-de-haagse-fiets3daagse-op-24-t-m-26-augustus