Ingezonden

Geplaatst op 6 juni, 2012 – 18:06 | Ingezonden bericht

NIJMEGEN – Op zondag 10 juni a.s. vindt de wielertocht Heimwee naar Nijmegen plaats. Dit fietsevenement wordt voor de 11e keer georganiseerd vanuit café Frowijn, Pontanusstraat 51 in Nijmegen. Voor de deelnemers is een mooie route van 120 km uitgezet. Tijdens Heimwee naar Nijmegen fietsen de deelnemers door het Land van Maas en Waal, het Reichswald en het Rijk van Nijmegen. De route is samengesteld door de renners van Lokomotiv NMGN en Kelme Cycling Team Nijmegen, ervaren renners die de mooiste beklimmingen uit het Nederlands-Duitse grensgebied op hun duimpje kennen. Het venijn van deze populaire fietstocht zit in de (heuvelachtige) staart en zal de deelnemers naar het einde doen verlangen.

Start en finish is bij café Frowijn in Nijmegen (hoek Pontanusstraat/ Fransestraat). Iedereen die graag fietst kan meedoen: van fanatieke wielrenner tot recreatieve toerist.

Starttijd: tussen 9.00 en 10.00 uur. Inschrijven aan de start (5 euro, korting voor leden NTFU). Startnummer is tevens lotnummer voor de grote loterij gepresenteerd door niemand minder dan Ted de la Koers tijdens het slotevenement. Heimwee naar Nijmegen wordt mede mogelijk gemaakt door café Frowijn, Kersten Wielersport en Peeman Dranken. Meer informatie op heimweenaarnijmegen.nl

Bron: http://www.nijmegenleeft.nl/nieuws/wielertocht-heimwee-naar-nijmegen-op-10-juni/28210/