Ingezonden

dinsdag 3 april 2012

Overweeg je een elektrische fiets aan te schaffen. Wacht dan nog even tot ná het ElektrischeFietsen.com Event op 6 mei a.s.. Hét event voor iedereen die op zoek is naar de perfecte e-bike of elektrisch fietsen gewoon een keer wil uitproberen. Meer dan 25 fabrikanten van elektrische fietsen zijn deze dag vertegenwoordigd. Een aantal merken heeft deze dag gereserveerd voor de introductie van nieuwe producten en er zijn scherpe aanbiedingen beloofd. 

Je krijgt de kans om in één dag alles te weten te komen over de elektrische fiets en deze direct uit te proberen op een 1,5 kilometer lang testparcours. Dit parcours heeft als voordeel dat er ook heuvelachtige gedeeltes zijn, zodat je de fietsen onder verschillende omstandigheden kunt uitproberen.
De belangrijkste fietsproducenten zullen aanwezig zijn: Giant, Gazelle, Batavus, Sparta, Koga, Flyer, QWIC, Kalkhoff, Union, Keola, RAP, Haibike, Sinus, Dutch ID, Antec, D-Cycle, A2B, Solex, Merida, Centurion, Montego, Bikkel Bikes, Victoria, Saxonette, Kemp Starley, Montego, Silentforce Trek en E-Bikez.
Het evenement vindt plaats op zondag 6 mei 2012 van 10.00 tot 17.00 uur, bij Wielervereniging Eemland, Sportpark Zielhorst 2 in Amersfoort. Een uitgebreide routebeschrijving en het complete programma is te vinden op de website van de organisatie.

Bron: http://www.nederlandfietsland.nl/fiets-nieuws/zondag-6-mei-elektrische-fietsen-uitproberen-op-grootste-testparcours-van-nederland